Samenwerkingspartners

Onze school werkt regelmatig samen met andere organisaties. 

NMV (Nederlandse Montessori Vereniging)

Onze school is lid van de Nederlandse Montessori Vereniging (NMV). Deze vereniging heeft als doel om verbinding te maken tussen de verschillende montessorischolen in Nederland. 

Als onderdeel van het NMV-lidmaatschap doet onze school ook mee met de NMV-Audit. Met behulp van deze audit wordt de kwaliteit van ons montessori-onderwijs getoetst en worden ontwikkelpunten vastgesteld. Het verslag van de laatste audit, uit november 2021, kun je vinden bij de documenten. We hebben de erkenning voor de periode 2021-2025 ontvangen.

KIBEO

Onze school heeft een samenwerkingsovereenkomst met Kibeo. Zij verzorgen de voorschoolse opvang (VSO), elke schooldag van 7.00 tot 8.30 uur.

De naschoolse opvang (BSO) is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 18.30 uur. Op woensdag van 12.30 tot 18.30 uur en op vrijdag van 12.00 tot 18.30 uur.

Daarnaast is er ook 5 dagen vanaf 7.30 uur een peutergroep aanwezig. Hier kunnen peuters vanaf 2 jaar terecht.

GGD/ SMWO

Vanuit GGD en SMWO zijn Naomi Palo (jeugdverpleegkundige) en Juliëtte Boone (schoolmaatschappelijk werker) betrokken bij onze school. Je kunt bij hen terecht met vragen over bijvoorbeeld de opvoeding of ontwikkeling van je kind. 

Leerwerkbedrijf Goes

Incidenteel maken we gebruik van de diensten van het leerwerkbedrijf. Denk hierbij aan: het onderhouden van het schoolplein, de tuintjes en grote opruimacties.