Samenwerkingspartners

Onze school werkt regelmatig samen met andere organisaties. 

NMV (Nederlandse Montessori Vereniging)

Onze school is lid van de Nederlandse Montessori Vereniging (NMV). Deze vereniging heeft als doel om verbinding te maken tussen de verschillende montessorischolen in Nederland. 

Als onderdeel van het NMV-lidmaatschap doet onze school ook mee met de NMV-Audit. Met behulp van deze audit wordt de kwaliteit van ons montessori-onderwijs getoetst en worden ontwikkelpunten vastgesteld. Het verslag van de laatste audit, uit november 2021, kun je vinden bij de documenten. We hebben de erkenning voor de periode 2021-2025 ontvangen.

KIBEO

Onze school heeft een samenwerkingsovereenkomst met Kibeo. Zij verzorgen de voorschoolse en naschoolse opvang. Daarnaast is er ook 4 dagen een peutergroep aanwezig.

CJG/GGD/ SMWO

Vanuit CJG, GGD en SMWO is er elke week een inloopspreekuur. Dit spreekuur is afwisselend te bezoeken op onze school, de Beatrixschool of de Zuidwesthoek. Je kunt hier zonder afspraak terecht met vragen over bijvoorbeeld de opvoeding of ontwikkeling van je kind. 

Leerwerkbedrijf Goes

Incidenteel maken we gebruik van de diensten van het leerwerkbedrijf. Denk hierbij aan: het onderhouden van het schoolplein, de tuintjes en grote opruimacties.